Golyós játékok - Matraiwood

Tartalomhoz ugrás

Golyós játékok

Vásárlását megteheti egyszerűen úgy, hogy e-mail-ben, vagy telefonon elküldi rendelését!  Vásárolni szeretnék!
____________________________________________________________________________________________________________________________________________


Nagy golyós játék:

Feladat:
A nagy kockában három golyó található, melyet mind a hat oldalon végig kell vezetni. A kezdő és a végpont oldalon középről kezdjük a játékot, és az oldallapok szélénél lévő átvezetéseken haladhatunk tovább a következő oldalakra.
Végigvezethetjük külön-külön a golyókat, de egyszerre is haladhatunk velük. Bármelyik megoldással is próbálkozunk, mindig kalandos utakat járhatunk be. (A jelenlegi rekordidő a két végpont között: 2:37 mp)

Anyaga: bükkfa, karton, plexi, acélgolyók          Méterei:  9 x 9 x 9 cm          Ára: 10000,-ft


Négyrétegű golyós játék:

Feladat:
Az egyetlen golyót a négy rétegen keresztül kell végig vezetni. A köríveken és a rétegeken kell felfedezni az útvonalat, ahol az egyik oldalon lévő kezdőpontból a másik oldalon lévő végpontig kell eljutnunk.
Sok-sok zsákutca akadályoz és a rétegeken oda-vissza kell átküzdenünk magunkat, amíg a célpontba érkezünk a golyóval!
A rétegek átláthatóak de a gyors golyómozgás nagyon megnehezíti a feladatot!

Anyaga: bükkfa, plexi, acélgolyó          Méterei:  12 x 3 cm          Ára: 10000,-ft


Kétoldalas golyós játék:

Feladat:
A játék mindkét oldalán végig kell vezetni mindhárom golyót! Az egyik oldal sarkából (start), a másik oldal sarkáig (cél). Miközben a golyók útvonalát keressük és próbáljuk a labirintus útvonalain végigezetni, többször is át kell vinni a játék másik oldalára, egyikről a másikra, oda-vissza. Arra is figyelni kell közben, nehogy zsákutcába kerüljünk.

Anyaga: bükkfa, plexi, acélgolyók          Mérete: 15 x 7 x 1,5 cm          Ára: 5500,-ft


Kis golyós játék:

Feladat:
A három golyót a labirintus középpontjába kell bejuttatni! Előfordulhat, hogy viszonylag gyorsan sikerül ezt először megtenni. A neheze, a legjobb időt megtartani. (Az eddigi legjobb részidő 27 másodperc volt! Ezt egy 9 éves kislány tartja jelenleg! Ki tudja a rekordot megdönteni?)

Anyaga: bükkfa, plexi, acélgolyók          Mérete: 8 x 8 x 1,2 cm          Ára: 3500,-ft


Balaton golyós játék:

Feladat:
A három golyót a Balaton labirintusában, a keleti-medencéből a nyugati-medencébe kell eljuttatni, minél rövidebb idő alatt! A játék golyóit mindkét irányba végig kell vezetni!
(A játék csak szezonálisan készül, a tavaszi, nyári hónapokban.)

Anyaga: bükkfa, plexi, acélgolyók          Mérete: 12 x 8 x 1,2 cm          Ára: 4500,-ft


Fenyőfa golyós játék:

Feladat:
A három golyót a fenyőfa labirintusának belső részében található, három különböző pontra kell eljuttatni! Mindegyik ponton van egy kis mélyedés, ezért a feladat kicsit könnyített, viszont így sem egyszerű, mivel a labirintus úgy van kialakítva, hogy mindig ellenkező irányba kell vezetni az egyik golyót, mint amerre a másokat kellene, ezért pont ellenkezőleg kell döntögetni a játékot!
(A játék csak szezonálisan készül, karácsony előtti hónapokban.)

Anyaga: bükkfa, plexi, acélgolyók          Mérete: 12 x 8 x 1,2 cm          Ára: 4500,-ft
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
Malom játékok
Társas játékok
Egyéb játékok
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
Vásárlás:
Vásárlás előtt kérem Önt olvassa el ezt a rövid tájékoztatót!
Amennyiben kérdése lenne, keressen az alábbi elérhetőségeken!

Kapcsolat:
Mátrai Zsolt
9023. Győr, Ifjuság krt. 43. (Magyarország)
Tel.: +36-70/216-4430

Átlépés a LOGICARIUM oldalra, ahol logikai tréningekről, foglalkozásokról, játszóházakról találhatók leírások, információk.
Játékaink nagyobb méretekben is elkészültek, melyekkel fejlesztő programokat, tréningeket tartunk óvodákban, iskolákban, egyetemeken, cégeknél. Rendezvényeken, fesztiválokon is számtalan alkalommal, sokféle helyszínen megtalálhatóak vagyunk.
Az oldalon található szellemi és tárgyi alkotások, ötletek Szerzői Jogi Oltalom alatt állnak!
Vissza a tartalomhoz