Adatvédelmi nyilatkozat - Matraiwood

Tartalomhoz ugrás

Adatvédelmi nyilatkozat


Adatvédelmi nyilatkozat

Alapelve

Mátrai Zsolt logikai- és fejlesztő játék fejlesztő (képző és iparművészeti tevékenység), (matraiwood.com) tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül birtokomba került adatokat elsősorban az Ön által kért szolgáltatás, vásárlás vagy tájékoztatás teljesítéséhez, valamint a termékfejlesztés, igényfelmérés hatékonyabb kielégítése érdekében használom.

Cégadatok:

  • A „matraiwood.com” honlap üzemeltetője és tulajdonosa: Mátrai Zsolt (Képző és Iparművészeti tevékenység)
  • Nyilvántartási adat: Szellemi szabadfoglalkozású / Adószámmal rendelkező magánszemély
  • Adószám: 71752556-1-28
  • Székhelye: 9023. Győr, Ifjuság krt. 43. (Magyarország)
  • E-mail címe: matraiwood@gmail.com

Felhívom szíves figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes. Bármikor jogosult az Ön által megadott adatok helyesbítését vagy törlését igényelni, tájékoztatást kérni adatkezelésről Mátrai Zsolt, 9023. Győr, Ifjuság krt. 43 címre küldött levél útján, valamint az matraiwood@gmail.com e- mail címre küldött levélben lehetséges.
Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalok.

A hatályos magyar jogszabályok ide vonatkozó rendelkezései alapján Ön a www.matraiwood.com internetes oldalain történő regisztrációval, a hírlevélre feliratkozással, megrendelése elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a www.matraiwood.com a jogszabályi előírások betartásával felhasználja adatait. Mátrai Zsolt kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek. A technikai lehetőségek felhasználásával mindent elkövet annak érdekében, hogy az adatok ne semmisüljenek meg, valamint megakadályozza azok idegen kézbe kerülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik félnek, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja figyelmét ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére (például futárszolgálat). A kezelt adatok: Név, lakcím, e-mail cím, telefonszám, kezeléséért Mátrai Zsolt nem felelős, ha a rögzített és tárolt adatok szoftverhiba, hardverhiba, hackertámadás vagy más elháríthatatlan vis-mayor okából kerülnek illetéktelen birtokába vagy semmisülnek meg.

Az adatvédelemmel kapcsolatos bármilyen kérdését a fentebb megadott postai vagy e-mail címre írt levélben kérheti.

A www.matraiwood.com honlap írott és képi tartalma kizárólagosan Mátrai Zsolt szellemi tulajdona.
A honlap tartalmának, bármilyen részének vagy egységének felhasználása még idézet formájában is tilos, a tulajdonos előzetes írásos beleegyezése nélkül.

Adatkezelési nyilvántartási azonosító: folyamatban…

Vásárlás:

Vásárlás előtt kérem Önt, olvassa el ezt a rövid tájékoztatót!
Amennyiben kérdése lenne, keressen az alábbi elérhetőségeken!Kapcsolat:

Mátrai Zsolt
9023. Győr, Ifjuság krt. 43.
Tel.: +36-70/216-4430
Facebook oldalunk:
____________________________________________________________________________________________________________________________________________
Vásárlás:
Vásárlás előtt kérem Önt olvassa el ezt a rövid tájékoztatót!
Amennyiben kérdése lenne, keressen az alábbi elérhetőségeken!

Kapcsolat:
Mátrai Zsolt
9023. Győr, Ifjuság krt. 43. (Magyarország)
Tel.: +36-70/216-4430

Átlépés a LOGICARIUM oldalra, ahol logikai tréningekről, foglalkozásokról, játszóházakról találhatók leírások, információk.
Játékaink nagyobb méretekben is elkészültek, melyekkel fejlesztő programokat, tréningeket tartunk óvodákban, iskolákban, egyetemeken, cégeknél. Rendezvényeken, fesztiválokon is számtalan alkalommal, sokféle helyszínen megtalálhatóak vagyunk.
Az oldalon található szellemi és tárgyi alkotások, ötletek Szerzői Jogi Oltalom alatt állnak!
Vissza a tartalomhoz